KONTAKT / PIA NORMAN
                              ArtByNorman

Jeg Pia Norman Bennike 1977 ( pigenavn Bentzen) er født og opvokset i kolding. Allerede i en meget ung skolealder faldt min interresse på en verden af kunst og farver. I teenage-tiden startede min trang til at kaste mig ud i livet på et lærred med frihed til at skabe malerier i alle afskygninger.
Jeg har tidligere beskæftiget mig med køkken, restaurant og bar indtil fristen for det kreative blev for svær at modstå.
 I sommeren 2007 læste jeg et selvstudie som indretningskonsulent/boligstylist/dekoratør hos Chebello Academi som indebærer viden om stilarter, sammensætninger, farvelære mv. og blev jeg rigtig varm på ideen om de kreative hænder og evner i aktion.
Et pludselig opstået tilbud om overdragelse af butikslokaler fik hele ballonen til at eksplodere. Ideer og tanker førte mig til at tage en lynhurtig beslutning om et selvstændigt kreativt erhvervsliv. So here I am...2010-2011
 
Timerne flyver afsted i min butik hvor jeg  kredser rundt om stafeliet og sætter små og store penselstrøg på lærred.
 
2012-2013 har jeg arbejdet hos Haugård Galleri og design som er en rigtig hyggelig gårdbutik nær kolding som helt sikkert er et besøg værd. 
(fynslundsvej 1, 6000 kolding) 
 
 
 
 
.
 
 
 
På hjemmefronten er jeg tilflytter til vamdrup hvorefter mit hjerte er smeltet for byen. Her er jeg blevet gift og fået 2 dejlige børn så jeg må sige at jeg nu har sat et par fodspor i byen som jeg aldrig vil forlade.
 
 
Skriv besked...
Marianne Friis Ajer
04/05-2015
Hej Pia, Jeg har simpelthen været så heldig, at tøserne har samlet ind til min fødselsdag, så jeg kunne købe et maleri :-) Vores fælles ven Mette la Cour foreslog, at jeg tog kontakt til dig, og jeg har set på nogle af malerierne på din hjemmeside - jeg er ret vild med de sjove dyr i kraftige farver :-) Jeg sender lige en føler ud - hvor meget koster et maleri hos dig? Mvh Marianne
ArtByNorman | østervang 28, 6580 Vamdrup - DK | Tlf.: 51881881 | pianorman77@gmail.com